Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages es reuneix amb les entitats esportives del municipi per treballar conjuntament sobre la situació actual de l’esport al poble

Camp de futbol municipal
Camp de futbol municipal

Durant la trobada virtual s’han posat sobre la taula les afectacions en les diferents activitats esportives i l’estat de les millores dels equipaments del municipi.

L’Ajuntament i els representants de les diferents entitats han parlat sobre l’actual situació de suspensió de lligues i entrenaments i han preparat la seva represa quan la situació ho permeti. Des de l’Escola de Futbol també s’ha informat que s’està treballant per poder dur a terme el campus d’estiu si la situació ho permet.

Pel què fa a les millores en els equipaments, el Govern Municipal ha informat que les obres dels nous vestidors segueixen el seu curs i que el canvi de gespa al camp de futbol 11 haurà de retardar-se degut a l’actual situació.

En la trobada virtual hi ha pres part l’alcalde Joan Carles Batanés, el regidor d’esports Cristian Marc Huerta, el President de l’ASFE , Xavier Navarro, el President del FC Fruitosenc Josep Planas, el President de l’AEE Paidos, Joan Girona , el President de l’Escola de Futbol ,David Vila i la tècnica d’esports Mireia Subirana.