Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages es reuneix virtualment amb el sector empresarial del municipi per treballar conjuntament per a la seva reactivació

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’Associació de Parcs Empresarials del municipi (APAES) s’han reunit virtualment aquest dimarts per compartir inquietuds i propostes davant la crisi actual.

Durant la trobada l’Ajuntament ha exposat les mesures que ja s’han posat en marxa, com el Pla de Reactivació Econòmica del municipi i l’ajornament d’impostos municipals. En aquesta mateixa línia també s’han explicat la resta de noves mesures en què s’està treballant.

Pet la seva banda l’Associació de Parcs d’Activitat Empresarial de Sant Fruitós de Bages, també ha tingut l’ocasió de fer propostes i d’explicar la situació actual de les empreses que en formen part i dels seus diferents sectors econòmics.

En aquesta trobada, on hi ha pres part l’alcalde del municipi Joan Carles Batanés i la regidora de promoció econòmica Carme Cruz, s’ha acordat seguir intercanviant propostes i mantenir una comunicació fluida per tal de col·laborar en la recuperació econòmica del municipi.