Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i la Fundació Alícia treballaran conjuntament per dur a terme un projecte per millorar el benestar de la gent gran a través de l’alimentació, mitjançant un compromís de col·laboració

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i el centre en recerca alimentaria Fundació Alícia treballaran de forma conjunta en el projecte per a la millora de la gent gran “ Solucions comunitàries des de l’alimentació per al manteniment de l’autonomia i la salut de la gent gran”.

La Fundació Alícia considera que la relació entre l’alimentació i la gent gran és una línia molt important a estudiar pel futur benestar d’una part molt important de la població com és el col·lectiu de la gent gran.

Aquest estudi vol crear coneixement sobre les actuals i futures necessitats en relació a la alimentació, i oferir eines per incidir en el benestar de la gent gran, la seva autonomia i en definitiva millorar la seva qualitat de vida.

En aquest sentit, la signatura d'aquest compromís de l’Ajuntament facilitarà a la Fundació Alícia tots els espais necessaris per posar en pràctica aquelles accions que necessitin per dur a terme el projecte i participarà activament en el desenvolupament de les mateixes. La Fundació, per la seva banda, es compromet a desenvolupar la investigació i implementar-la a Sant Fruitós de Bages.

El document ha estat signat pel Director General de la Fundació Alícia Sr. Antoni Massanés i per l'Alcalde de Sant Fruitós de Bages Sr. Joan Carles Batanés.