Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages obre un canal de Telegram per oferir una nova via d’informació per a la ciutadania

L’Ajuntament disposa d’una nova eina de comunicació amb els veïns i veïnes del municipi: el canal de Telegram @ajuntamentSantFruitos


Es tracta d’un nou canal informatiu que ofereix el consistori per tal que els santfruitosencs i santfruitosenques puguin estar al dia de totes les informacions relatives al municipi a través d’una aplicació de missatgeria instantània.


Les persones que es subscriguin a aquest canal podran rebre al seu dispositiu mòbil diferents informacions ja siguin avisos d’incidències, notes de premsa o convocatòries d’ajuts o de personal.


El canal ja és actiu i s’hi pot accedir a través del següent enllaç: https://t.me/ajuntamentSantFruitos


Aquesta plataforma de missatgeria instantània s’afegeix als perfils d’Instagram, Facebook i Twitter de que ja disposa l’Ajuntament i que son seguits per gairebé 5.800 usuaris entre les tres xarxes. A banda, l’APP mòbil municipal ha superat aquest mes de gener les 1800 descàrregues i el vídeos del canal de Youtube superen les 15.000 visualitzacions.


Des del consistori s’ha optat per reforçar la comunicació amb aquesta eina ja que es tracta d’una aplicació de missatgeria instantània que permet transmetre missatges a un nombre il·limitat de subscriptors i es manté la privacitat pel què fa els números de telèfon dels seguidors del canal.