Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages obre un segon pla d’ajuts econòmics pels establiments afectats pel tancament

L’ajut es pot sol·licitar del 7 al 20 de desembre i serà per un import màxim de 2.000€ per establiment.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha obert un segon pla d'ajuts per a compensar les despeses econòmiques dels establiments que han hagut de tancar durant la segona onada de la pandèmia.
Poden acollir-se a aquest pla els establiments de restauració, centres d’estètica, establiments en centres comercials, activitats culturals i sales de concerts, centres esportius, establiments d’activitats lúdiques infantils privades, sales de joc, establiments de lleure infantil i activitats extraescolars, i qualsevol altra que hagi estat obligada al tancament i que fruit d’aquest hagi experimentat una reducció de la facturació d’un 30%, respecte al mateix període de l’any 2019.

Les empreses que vulguin sol·licitar aquest ajut ho poden fer a partir d’avui 7 de desembre i fins al dia 20 d’aquest mes.

Es poden justificar les següents despeses elegibles:
• Despeses de lloguer, quotes hipotecàries del local, i pagament en concepte d’espais de treball.
• Despeses de subministraments (llum, aigua, gas, telefonia, internet, tpv, escombraries…) del local.
• Despeses de quotes d’autònoms.
• Despeses de gestories associades a la gestió del tancament.

L’Ajuntament ha dotat aquest pla de subvencions amb un import de 150.000€.
Les empreses sol·licitants han de presentar presencial o telemàticament una sol·licitud de subvenció, presentant una instància genèrica acompanyada de la següent documentació:

- Model de l’annex 1: inclosa la relació de despeses justificades, la declaració de pèrdues i la declaració responsable.
- Declaració censal d’alta: model 036 o 037.
- Còpies de factures, acompanyades del seu comprovant de pagament.

Les persones que necessitin assessorament sobre aquests ajuts i la seva tramitació, poden posar-se en contacte amb l’oficina de recuperació econòmica del municipi per telèfon al 93 878 97 02, de dilluns a divendres de 10 a 12 hores, o per correu electrònic a sfb.reconomica@santfruitos.cat

Arxius Adjunts