Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages obre una línia d’ajuts econòmics pels establiments de restauració i centres d’estètica que han hagut de tancar

L’ajut es pot sol·licitar a partir del 9 de novembre i serà per un import màxim de 2.000€.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages obre una línia d'ajuts per a compensar les despeses econòmiques dels establiments de restauració i centres d’estètica del municipi que han hagut de tancar en motiu de la segona onada de la Covid-19. A aquesta línia d’ajuts s’hi poden acollir aquelles empreses que han vist minvada o suspesa la seva facturació. En el cas del sector de la restauració també s’hi poden acollir aquells establiments que han estat oferint menjar per emportar.

Les empreses que vulguin sol·licitar aquest ajut ho poden fer a partir de proper 9 de novembre i fins el 6 de desembre de 2020.

Es poden justificar les següents despeses elegibles:

  • Despeses de lloguer, quotes hipotecàries del local, i pagament en concepte d’espais de treball.
  • Despeses de subministraments (llum, aigua, gas, telefonia, internet, tpv, escombraries…) del local.
  • Despeses de quotes d’autònoms.
  • Despeses de gestories associades a la gestió del tancament.

L’Ajuntament ha dotat aquesta línia de subvencions amb un import de 130.000€.

Les empreses sol·licitants han de presentar presencial o telemàticament una sol·licitud de subvenció, presentant una instància genèrica acompanyada de la següent documentació:

  • Model de l’annex 1: inclosa la relació de despeses justificades, la declaració de pèrdues i la declaració responsable.
  • Declaració censal d’alta: model 036 o 037.
  • Còpies de factures, acompanyades del seu comprovant de pagament.

Aquestes factures han d’acreditar les despeses constitutives de despesa elegible que serveixen per justificar la subvenció. Les factures hauran d’indicar en tot cas que l’obligat al seu pagament és el sol·licitant de la subvenció.

Les persones que necessitin assessorament sobre aquests ajuts i la seva tramitació, poden posar-se en contacte amb l’oficina de recuperació econòmica del municipi per telèfon al 93 878 97 02, de dilluns a divendres de 10 a 12 hores, o per correu electrònic a sfb.reconomica@santfruitos.cat

Paral·lelament a aquesta línia d’ajuts, el consistori ja treballa per poder dur a terme una segona subvenció per a tots aquells establiments que han hagut de tancar a partir d’aquest 30 d’octubre degut a les noves restriccions.

 

Arxius Adjunts