Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages obre una línia de descomptes per menjar i per pernoctar al municipi

Aquesta línia per a la promoció de l’hoteleria i la restauració ofereix descomptes de 10€ per àpats en bars i restaurants i de 15€ per a dormir en hotels i habitatges turístics.

Del 19 d’octubre al 22 de novembre, totes les persones del municipi i de fora que vulguin realitzar un àpat o passar la nit a Sant Fruitós de Bages ho podran fer amb un descompte directe de 10€ en el cas del sector de la restauració, i de 15€ en el sector hoteler i d’habitatges turístics.

En el cas de bars i restaurants, el descompte de 10€ s’aplicarà als clients majors d’edat que realitzin una consumició mínima de 15€, i un descompte de 5€ més per cada menor que acompanyi l’adult (amb un màxim de 2 menors per adult).

En el cas de les pernoctacions, ja sigui en hotels o habitatges turístics, s’aplicaran 15€ de descompte sempre hi quan el cost de l’allotjament sigui igual o superior als 50€.

Tipus d’establiment

Client

Consumició mínima

Import del descompte

Establiments de restauració

Adult

15 €

10 €

Adult + menor

25 €

15 €

Adult + 2 menors

35 €

20 €

Allotjaments turístics

Adult

50 €

15 €

L’Ajuntament ha destinat un total de 140.000€ a aquesta línia d’ajuts per tal de promocionar l’hoteleria i la restauració del municipi a través del consum dels veïns i veïnes del poble i també amb la voluntat de la captar nous clients de fora del municipi.

Per tal de poder accedir a aquests descomptes, els usuaris hauran de generar prèviament un codi de descompte a través de la APP mòbil de l’Ajuntament mitjançant la pestanya “descomptes”. Un cop s’hagi escollit l’establiment on es vol consumir, el dispositiu generarà un codi que s’haurà d’ensenyar a l’establiment en el moment de realitzar el pagament. Aquests codis tenen una validesa de 5 dies des que es generen fins al moment en que s’utilitzen a l’establiment, passat aquest temps, perden la seva validesa.

L’aplicació mòbil de l’Ajuntament es pot descarregar des de la PlayStore en els dispositius Android i des de la AppStore en els aparells iOS. En cas d’haver descarregat prèviament l’aplicació, caldrà actualitzar-la per tal de poder fer ús d’aquesta nova funcionalitat.

 Aquesta nova línia d’ajuts projecte estava previst que es dugés a terme durant els mesos d’estiu però s’ha posposat a la tardor per tal de poder introduir millores que facilitin la gestió a les empreses que s’hi adhereixin. En aquest sentit, els establiments que hi participin podran liquidar els ajuts en diferents fases per tal d’agilitzar els pagaments per part de l’Ajuntament, s’estalvia paperassa prèvia i es podrà tenir un control del nombre de codis generats per consumir en cada establiment.

Els establiments que vulguin adherir-se a aquesta campanya i poder aplicar aquests descomptes subvencionats, hauran de sol·licitar-ho a l’Ajuntament del 5 al 11 d’octubre. El proper divendres 2 d’octubre, a 2/4 de 12 del migdia, es durà a terme una presentació informativa pels establiments on s’explicarà el funcionament de la línia d’ajuts i es resoldran tots els dubtes que es puguin generar.

Els establiments que vulguin assistir a la reunió informativa, s’han d’inscriure prèviament a través del següent enllaç: https://forms.gle/wgmPVrNndN8gLubdA

Arxius Adjunts