Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ofereix descomptes per menjar i per pernoctar al municipi

Hi haurà vals de descompte que seran de 10€ per àpats en bars i restaurants i de 15€ per a dormir en hotels i habitatges turístics.
Càpsula informativa
Càpsula informativa

Durant els mesos de juliol i agost, totes les persones del municipi i de fora que vulguin realitzar un àpat o passar la nit a Sant Fruitós de Bages ho podran fer amb un descompte directe de 10€ en el cas del sector de la restauració, i de 15€ en el sector hoteler i d’habitatges turístics.

Aquests codis-vals de descompte es podran descarregar des de l' APP mòbil municipal en forma de codis que s’hauran de presentar als establiments en el moment de realitzar el pagament. Automàticament els clients veuran descomptat aquest import en el seu tiquet de caixa. Cada persona podrà descarregar un màxim de 5 codis per a bars i restaurants i 5 més per a hotels i pisos turístics.

L’Ajuntament posarà a l’abast de la ciutadania un total de 10.000 codis de 10€ i 4.000 codis de 15€. Aquesta cinquena línia d’ajuts, dins del Pla de Reactivació Econòmica del municipi, suposarà una injecció directa de 160.000€ pel sector de la restauració i l’hoteleria a Sant Fruitós de Bages.

Aquesta cinquena línia d’ajuts s’explicarà en la propera sessió de la Comissió per a la reactivació social i econòmica del municipi que és prevista pel proper dijous 4 de juny. Posteriorment s’informarà de tots els detalls a la ciutadania i es posarà en marxa aquesta nova funcionalitat a l' APP mòbil municipal.