Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages posa en marxa una nova web municipal adaptada als nous temps

La nova web incorpora un disseny més visual i atractiu i noves eines per tal d’oferir la informació al ciutadà de forma més fàcil i àgil.
Imatge de la portada de la web
Imatge de la portada de la web

 Aquesta setmana ha entrat en funcionament la nova web de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages amb un disseny renovat, més funcional i adaptat a dispositius mòbils i tauletes.

 El portal, que continua funcionant sota el domini www.santfruitos.cat , presenta importants canvis en l’estructura dels continguts per tal de facilitar la cerca per àrees temàtiques.

 La portada presenta de forma més neta accessos directes a les principals àrees municipals i conté les noticies més actuals del municipi i els actes programats en l’agenda de forma més clara i més intuïtiva.

 A la pàgina principal també es pot accedir directament als tràmits i gestions  més utilitzats pels ciutadans, al tauler d’anuncis i demanar cita amb els càrrecs electes. A banda també es mostren les darreres publicacions en les xarxes socials municipals.

 Una de les principals novetats respecte l’antic portal és la incorporació d’una guia geolocalitzada dels diferents equipaments, entitats, aparcaments o comerç del municipi. Amb aquesta nova eina els ciutadans podran localitzar de forma fàcil els diferents punts d’interès del municipi.

 

Cal destacat que durant el 2018 la web de l’Ajuntament va rebre gairebé 115.000 visites principalment a la recerca d’actes de l’agenda municipal, notícies sobre el municipi i tràmits oficials. Aquesta nova plataforma neix amb la voluntat que els ciutadans puguin continuar cercant informació sobre el municipi però d’una manera més àgil i ordenada.