Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages programa 4 activitats formatives gratuïtes per donar un impuls en la recerca de feina

L'Ajuntament de Sant Fruitós aposta, un any més, pels Tallers Ocupa't , una sèrie de propostes formatives gratuïtes, orientades a diferents col·lectius de professionals que es troben en recerca activa de feina i que volen incrementar la seva ocupabilitat i millorar les seves competències personals.

En aquesta edició, que realitzarà durant els mesos de maig i juny, s’han planificat 4 cursos que es realitzaran majoritàriament de forma virtual.

La primera de les propostes és el curs “El camí cap a la feina”. Aquesta formació s’oferirà en 4 sessions els dies 4, 10, 11 i 20 i 21 de maig de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de dues del migdia.

Els dies 21 i 28 de maig s’oferirà un curs de manipulació d’aliments de 9:00 a 13:00 hores. Els participants podran obtenir el certificat oficial en manipulació d’aliments.

La tercera proposta arriba el dia 2 de juny amb la formació “ Identitat digital: l’empremta que deixem”. Aquest curs es realitzarà de 10 a 12 hores.

El darrer curs serà un curs d’operador de carretons elevadors els dies 14 i 16 de juny de 9:00 del matí a les 14:00 del migdia. En la primera sessió es treballarà la part teòrica de forma virtual i en la segona la part pràctica presencial amb una prova final per tal d’obtenir el certificat oficial.

Aquests cursos són gratuïts i es prioritzaran els usuaris inscrits en el Servei Local d’Ocupació en recerca de feina. Per a inscriure’s cal fer-ho  AQUÍ

Per a més informació podeu contactar amb el Servei Local d’Ocupació per correu electrònic a garridoos@santfruitos.cat.