Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages programa 4 cursos de formació gratuïts

L'Ajuntament de Sant Fruitós aposta, un any més, pels Tallers Ocupa't , una sèrie de propostes formatives gratuïtes, orientades a diferents col·lectius de professionals, que es troben en recerca activa de feina i que volen incrementar la seva ocupabilitat i millorar les seves competències personals.
Cartell informatiu
Cartell informatiu

En aquesta nova edició, que realitzarà durant els mesos de setembre a desembre, s’han planificat 4 cursos que es realitzaran al Nexe- Espai de Cultura.

La primera de les propostes és el curs “Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments” amb certificació oficial,  que es farà els dies 24 i 26 de setembre de 2/4 de 10 a 2/4 d’una del migdia.

Els dies 9 i 10 d’octubre, arribarà el curs “ Operador/a de carretons elevadors” on es donarà als assistents la certificació oficial per operar amb aquestes màquines. El curs s’impartirà de 9 del matí a 2 del migdia.

El tercer curs programat porta per títol “lideratge aplicat a la recerca de feina”, i es durà a terme en 4 sessions de 4 hores els dies 29 i 30 d’octubre i el 5 i 7 de novembre, de 2/4 de 10 a 2/4 de 2 del migdia.

En el darrer curs programat, “Al desembre anem per feina!”, es donaran eines d’alfabetització digital per a la recerca de feina als assistents. S’impartirà els dies 2, 4, 9, 11, 16 i 18 de desembre de 2/4 de 10 a 2/4 d’1 del migdia.

Aquests cursos són gratuïts i es prioritzaran els usuaris inscrits en el Servei Local d’Ocupació en recerca de feina. Per a inscriure’s cal dirigir-se al Nexe - Espai de Cultura i contactar amb el Club de la Feina o amb el Nexe Jove o fer-ho per correu electrònic a garridoos@santfruitos.cat o al nexejove@santfruitos.cat o per telèfon al 93 878 97 00. Les places són limitades.