Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages programa un curs gratuït dirigit a persones emprenedores i autònoms, per a realitzar l’estudi de mercat de la seva idea de negoci

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat un curs en línia per tal de proporcionar als emprenedors i autònoms del municipi, una metodologia que els permeti analitzar de forma ràpida, àgil i molt útil la viabilitat de la seva idea de negoci, i així poder emprendre amb garanties.

El curs es realitzarà en línia el proper dijous 14 de maig des de 2/4 de 10 del matí fins a les 2 del migdia, a través de la plataforma Zoom.

La sessió permetrà als participants recollir les dades necessàries per a prendre decisions davant el negoci: quina és la informació crítica i quines fonts d'informació estan disponibles per tal de quantificar el mercat, definir els nostres clients i així poder prendre les mesures més adequades per a determinar la viabilitat de la idea de negoci.

El curs forma part d’un cicle de quatre cursos per emprenedors i autònoms, que l’Ajuntament ha dissenyat per potenciar els projectes emprenedors en l’actual crisis, promoure la formació i el reciclatge dels autònoms, i fer més viable l’autoocupació. Així, abans de l’estiu, també es realitzarà un curs sobre “models de negoci a internet” i sobre “les finances de la persona emprenedora”.

El curs estarà impartit per Eulàlia Balañà, de EBCCE.

Les inscripcions es poden realitzar a través del següent enllaç: https://forms.gle/hoCmswqXMYPedZCE9

Les persones que tinguin algun dubte o vulguin més informació, poden escriure a sfb.promocio.econom@santfruitos.cat