Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages programa una campanya de recollida de mostres d’ADN dels excrements d'animals a la via pública

La recollida es realitza durant aquest mes d’abril.

Amb l’objectiu de conscienciar als veïns i veïnes propietaris de gossos de la importància de recollir els excrements dels seus animals de la via pública, l’Ajuntament realitza, durant aquest mes d’abril, una campanya intensiva de recollida de mostres d’ADN dels excrements que es trobin als carrers i parcs.

Un cop s’analitzi l’ADN de la mostra recollida es podrà identificar els propietaris que incompleixen la Ordenança municipal sobre tinença d’animals.

Recordem que no retirar les defecacions dels animals de la via pública és considerat com una infracció molt greu d’acord amb la citada Ordenança i pot comportar sancions per imports d’entre 300 i 500€.

Amb aquesta campanya es vol promoure la importància de ser cívic en benefici de tota la ciutadania per tal de poder gaudir d’un poble més net. La presencia d’excrements a la via pública és una de les principals queixes ciutadanes. El bon veïnatge i la bona convivència requereix la implicació de tothom.