Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages programa una segona sessió del concert de Quartet Mèlt en motiu de les restriccions d’aforament al teatre

L’espectacle es podrà veure el proper diumenge 27 de setembre amb totes les entrades exhaurides.

L’espectacle Imparables, del Quartet Mèlt, es podrà veure a Sant Fruitós de Bages el proper diumenge 27 de setembre al Teatre Casal Cultural en dues sessions, a les 6 de la tarda i a 2/4 de 9 del vespre.

Les entrades per aquestes funcions estan esgotades des del passat mes de març, quan estava previst celebrar aquest concert.

L’Ajuntament, per tal de complir amb la limitació d’aforament al 50% pel Teatre Casal Cultural, ha programat  una segona sessió de l’espectacle per tal que tothom qui havia adquirit una entrada pugui gaudir-ne.

En aquest sentit, totes les persones que van comprar una entrada en línia rebran un correu electrònic amb el nou horari que se li ha assignat.

Des de l’Ajuntament es demana a les persones que van comprar les entrades en algun dels punts de venda físics del municipi, es posin en contacte amb l’àrea de cultura per tal d’ubicar-los en una de les dues sessions. Es pot contactar per telèfon al 93 878 80 31 o per correu electrònic a areacultura@santfruitos.cat