Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages realitzarà millores en l’asfalt i la senyalització dels carrers dels polígons i col·locarà càmeres lectores per augmentar la seguretat

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha aprovat l’execució de les obres de reasfaltat de carrers i senyalització viària horitzontal als polígons industrials de Sant Isidre i Riu d’Or-Casanova.

Aquestes millores es realitzaran als carrers Aneto, Pica d’estats i Ensija, del Polígon Industrial de Sant Isidre, i al carrer Pedraforca del Polígon Industrial Riu d’Or-Casanova. Per altra banda, també es realitzaran millores en el clavegueram del polígon de Sant Isidre.

Aquests treballs, que estan pressupostats en 75.792 €, estan finançats parcialment per la Diputació de Barcelona en el marc del  Pla de Modernització de Polígons.

Per altra banda, també s’ha aprovat la instal·lació de càmeres de videovigilància i de control d’accés als polígons de Sant Isidre, Riu d’Or -Casanova i la Bòbila. En total s’instal·laran 9 càmeres per al reconeixement dels vehicles que hi passen, a més d’una càmera d’entorn per facilitar el reconeixement i la identificació del vehicle. A través d’aquest projecte s’espera augmentar la seguretat a la població i fer disminuir els robatoris i altres actes delictius als polígons.

La instal·lació d’aquests dispositius s’ha pressupostat en 385.542 €, dels quals la Diputació de Barcelona n’aporta 268.542 €.