Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages recorda a la ciutadania que cal ser cívic amb la gestió dels residus a la via pública

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages fa una crida al civisme i a la responsabilitat col·lectiva de la ciutadania pel què fa als residus que es dipositen a la via pública fora dels contenidors.

El consistori recorda que per fer una bona gestió dels residus domèstics cal llençar cada bossa en el contenidor corresponent amb el què s’aconsegueix un poble més net i endreçat i un planeta més sostenible.

Pel què fa a la gestió dels voluminosos, l’Ajuntament disposa d’un servei de recollida a domicili que cal contactar trucant al telèfon 93 878 97 00 per a les recollides al nucli, a Pineda de Bages i a Les Brucardes o al 605 33 28 40 pels veïns i veïnes de Torroella de Baix i de La Rosaleda.

Actuar de forma cívica en la gestió dels residus és sempre necessari i més encara en el moment actual on la higiene pren encara més importància per a protegir la salut de les persones. Deixant els residus fora dels contenidors es posa en risc la salut dels veïns i veïnes i també dels operaris que treballen en el servei de neteja.

Pel què fa als horaris d’obertura de la Deixalleria Municipal recordem que aquesta funciona en el seu horari habitual: els dimarts i dijous d’11 del matí a 2 del migdia, els dimecres i divendres de 4 de la tarda a 7 del vespre i els dissabtes i diumenges d’11 del matí a 2 del migdia. Els veïns i veïnes de Pineda de Bages també poden fer ús de la Deixalleria Municipal de Santpedor que realitza aquest mateix horari.

A la pàgina web municipal es pot consultar el calendari de recollida de cadascun dels residus per aquest any 2020: https://www.santfruitos.cat/ambits/mediambient-i-consum/calendari-recollida-residus_2020.pdf