Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages recull tots els establiments del municipi que fan menjar per emportar, en un espai web

Aquesta eina vol donar visibilitat i potenciar el sector de la restauració degut a les noves restriccions.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages disposa d’una plataforma per tal de donar visibilitat al comerç local i facilitar als clients tota la informació de cadascun dels establiments del municipi.

En un moment com l’actual, amb les restriccions d’obertura dels establiments de restauració, el consistori ha creat una nova funcionalitat que permet mostrar, en un mapa, quins establiments ofereixen el servei de menjar per emportar al municipi. Per altra banda, també es destaquen aquells que ofereixen repartiment a domicili.

En aquest sentit, tots aquells bars i restaurants que no constin en el llistat o vulguin modificar les seves dades, poden inscriure’s a través d’un formulari que trobaran en el mateix espai. Un cop validada la informació pel consistori, apareixerà disponible a l’aplicatiu.

A banda, aquesta plataforma facilita als usuaris el tipus d'establiment, l'horari d'obertura, la seva ubicació mitjançant GPS i altres detalls com el telèfon o la pàgina web de l'establiment.

Aquesta eina està disponible a través de la portada de la web municipal i de l’APP mòbil del consistori a través de la icona COMERÇ OBERT.