Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages repartirà gratuïtament bosses de ràfia per a facilitar el reciclatge

L’entrega d’aquest material s’havia de realitzar durant el mes de març però va quedar posposat per motius de seguretat i prevenció sanitària per la Covid-19.

Els veïns i veïnes de Sant Fruitós de Bages podran recollir de forma gratuïta 3 bosses de ràfia per a facilitar la separació de residus en el moment de dipositar-los als diferents contenidors.

Aquestes bosses, destinades a la separació del vidre (verd), els envasos (groc) i el paper i cartró (blau) , són de 25 litres de capacitat, semirígides i amb nanses per tal de facilitar el trajecte de casa fins als contenidors.

Els santfruitosencs que ho desitgin podran recollir aquestes bosses en una carpa informativa en els següents horaris i ubicacions:

  • Cobert de la Màquina de Batre:
    • Dilluns 15 de juny de 10 a 12 hores i de 17 a 19 hores
    • Dimecres 17 de juny de 17 a 19 hores
    • Dijous 18 de juny de 10 a 12 hores i de 17 a 19 hores
  • Torroella de Baix (mercat)
    • Dimecres 17 de juny de 10 a 12 hores

Recordem que per a realitzar la recollida és obligatori l’ús de mascareta i recomanable portar guants alhora que caldrà mantenir la distància de seguretat en tot moment.

En total el consistori ha elaborat 3.500 paquets d’aquest tripack per al reciclatge que posteriorment, a partir del dilluns 22 de juny, també es repartirà a les oficines municipals.