Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages reprèn l’atenció presencial els dijous a la tarda i ja no serà necessari demanar cita prèvia

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages reobre l’atenció presencial en horari de tarda a partir d’aquest dijous 9 de juliol tant a l’edifici consistorial com a les dependències municipals del carrer Padró. L’horari d’atenció al públic en horari de tarda serà el mateix que abans de l’estat d’alarma, de 17:00 a 19:00 hores.

Pel què fa al Punt d’Informació Juvenil, ubicat al Nexe- Espai de Cultura, s’atendrà presencialment els matins de dimarts, dimecres i dijous de 10:00 a 12:30 hores i les tardes de dimecres i dijous de 18:00 a 20:00 hores.

Per tal de poder ser atès en aquestes oficines municipals, ja no serà necessari el tràmit de demanar cita prèvia tot i que l’aforament màxim permès d’atenció a la ciutadania serà de 6 persones.

Pel què fa a les sessions dels plens municipals, tornaran a la seva ubicació habitual, a la Sala de Plens Municipal. En aquestes sessions es permetrà l’assistència de públic amb un màxim de 23 persones. Tots els assistents a la sala hauran de dur obligatòriament la mascareta des de que accedeixin a la Casa de la Vila fins que ocupin el seu seient.

El proper Ple Municipal es durà a terme aquest dimecres 8 de juliol a les 19:00 hores de la tarda.