Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament desenvolupa una nova eina digital per facilitar la comunicació amb les Associacions de Veïns

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha engegat un nou canal de comunicació amb les entitats veïnals a través de l’aplicació mòbil municipal

Des d’aquesta setmana els presidents de les diferents Associacions de Veïns del municipi disposen d’una opció dins l’APP de l’Ajuntament per tal de comunicar-se de forma directe amb el consistori. Aquesta nova opció permet gestionar les diferents peticions, suggeriments i incidències de cadascun dels barris del municipi de forma ràpida i fàcil.

Aquesta nova eina, a la qual s’accedeix mitjançant un usuari registrat a disposició dels presidents/tes de les entitats veïnals i les seves juntes, permet contactar directament amb l’Ajuntament o amb la regidora de l’àrea d’entitats la Sra. Carme Cruz.

 Aquesta doble vessant permet gestionar les diferents sol·licituds de forma diferenciada depenent de si es tracta de temes que requereixen una resposta immediata o bé si són incidències que es poden resoldre en terminis de 2 ó 3 dies, així com propostes de futur.