Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament i Cáritas treballaran de forma conjunta per desenvolupar activitats de lluita contra l’exclusió social a Sant Fruitós de Bages

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’entitat Cáritas han mantingut una reunió de treball per tal d’implementar de forma col·laborativa nous projectes al municipi a favor de persones amb risc d’exclusió.
Reunió de treball amb Cáritas
Reunió de treball amb Cáritas

El director de Cáritas Sant Fruitós, Ferran Closas, s’ha reunit amb l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, la regidora d’Atenció a la Ciutadania, Núria Clarella i la regidora d’entitats, Carme Cruz, per tal de facilitar la tasca de l’entitat al municipi.

 Fruit de la trobada han sorgit noves propostes com la realització de cursos de cuina pels usuaris a les noves instal·lacions que s’estan construint al Casal de Joves, tallers d’informàtica l’Esplai d’Avis i la instal·lació d’un nou contenidor per a la roba usada. A banda, s’han traçat les primeres línies de treball per tal d’iniciar un projecte d’acompanyament a la gent gran del municipi que viu sola.

 En aquest mateix sentit l’Ajuntament ha atorgat, un any més, una subvenció de 1.500 € a l’entitat per tal de continuar la tasca de recollida d’aliments a particulars, comerços o entitats, l’elaboració dels lots i el repartiment d’aquests entre els usuaris derivats de l’àrea de Serveis Socials. A banda també continuarà encarregant-se de gestionar el rebost solidari d’aliments col·laborant i mantenint una coordinació permanent amb els serveis socials municipals.

 Per la seva banda el consistori continuarà fent-se càrrec del transport a la seu de Càritas d’aliments que provinguin de supermercats o d’altres institucions i continuarà realitzant les derivacions de les persones en situació de necessitat de rebre aliments.