Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament i empresaris del municipi es troben per intercanviar visions sobre el teixit empresarial

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i empresaris de l’Associació de Parcs d’Activitat Econòmica de Sant Fruitós de Bages (APAES) s’han trobat en un esmorzar empresarial aquest divendres per a treballar plegats en benefici de totes les empreses ubicades al municipi.

L’alcalde, Joan Carles Batanés, i la regidora de promoció econòmica Carme Cruz,  han assistit a la trobada on hi han estat presents membres de la Junta directiva de l’entitat APAES així com empresaris dels diferents polígons d’activitat econòmica de Sant Fruitós de Bages.

En la trobada s’ha aprofundit  en les accions previstes de cara els propers 4 anys, s’ha fet balanç de les actuacions executades al llarg del 2019 i s’ha realitzat una xerrada per aportar solucions i tecnologia per a la indústria 4.0. En el marc de l’esmorzar també s’ha presentat un vídeo promocional de les zones empresarials del municipi.

Els esmorzars empresarials, se celebren en el marc del conveni subscrit entre les dues entitats i són espais d’informació, comunicació  i aproximació entre les empreses i l’Ajuntament per tal de trobar sinèrgies en benefici del teixit empresarial del municipi.