Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament impulsa la dinamització de l’Esplai de la gent gran amb una programació estable d’activitats diàries

Les activitats inclouen propostes de lleure, de formació i d’acompanyament.

Des d’aquest mes de març l’Esplai de la gent gran de Sant Fruitós de Bages compta amb una àmplia oferta d’activitats per tal de fomentar un envelliment actiu a la gent gran del municipi.

En aquesta programació estable, que s’allargarà fins al mes de juliol, s’inclouen activitats diàries de dilluns a divendres, tant als matins com a les tardes, per tal que tothom pugui participar-hi.

Els dilluns es podrà participar en un taller de pintura fluida de la mà d’Antonia Hernández (16:00 hores) , i seguidament hi haurà assaig del grup local La Tercera Joventut (18:00 hores).

Els dimarts al matí s’oferiran cursos d’informàtica bàsica (10:00 hores – Nexe Espai Jove) , per tal d’aprendre eines útils i pràctiques com es pot enviar un correu electrònic o escriure un document. A les tardes dels dimarts hi hauran sessions de benestar emocional (16:00 hores) dirigides per la Gisela Baraldés i a continuació classes de ball en línia (17:15 hores).

Els dimecres al matí continuen les classes de Chi Kung (10:00 hores) i a la tarda taller de labors (16:00 hores) i a continuació assaig del grup La tercera Joventut (18:00 hores).

Els dijous al matí començaran amb caminades per l’entorn del municipi (09:00 hores). Seran sortides de curta durada i de poca dificultat, per tal que tothom en pugui prendre part. Les caminades son autogestionades per la mateixa gent gran.

A la tarda l’Albert Mota oferirà classes de ball sincronitzat llatí de quatre diferents nivells de dificultat (15:30-18:30 hores)

El mateix dijous a la tarda, des de l’Esplai s’ofereix un punt d’atenció a la gent gran on tothom qui ho necessiti pot fer consultes i rebre suport amb els tràmits digitals i altres problemes amb la tecnologia (16:00 hores).

El divendres començarà amb una nova sessió de classes d’informàtica (10:00 hores) i la tarda serà el torn del lleure amb una sessió de bingo (16:30 hores), dinamitzat amb l’ajuda dels joves de l’institut Gerbert d’Aurillac.

Dins aquesta programació estable, un dissabte al mes s’ofereix també una sessió de ball oberta a tothom (17:30 hores – 20:00 hores ) i també es realitza un cicle de xerrades en col·laboració dels professionals de la salut del CAP per tractar diferents temes que puguin ser d’interès per a la gent gran.

La participació en aquestes activitats és gratuïta, i cal inscriure’s prèviament a l’Esplai els dijous a la tarda, trucant al 686 67 57 91 o enviant un coreu electrònic a sfb.esplai@santfruitos.cat

Aquesta graella d’activitats ha estat confeccionada tenint en compte les propostes recollides durant les sessions informatives que es van fer durant el mes de gener a l’equipament per a la gent gran.