Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament obre una convocatòria per tal d’ajudar a les famílies a fer front al pagament dels subministraments energètics

Les sol·licituds poden realitzar-se del 30 de desembre a l'1 de març de 2023.

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha obert el termini per a presentar les sol·licituds per accedir a un ajut de 200 € per habitatge per fer front a les despeses econòmiques derivades dels subministraments energètics. Aquest pla d'ajuts es pot sol·licitar del 30 de desembre de 2022 fins al dia 1 de març de 2023.

Aquesta iniciativa vol ser un suport per a les famílies del municipi per tal que puguin fer front a l'augment desorbitat del preu de l'electricitat, el gas, el gasoil, el butà o la llenya.

Les persones que vulguin sol·licitar aquesta ajuda han d'estar empadronades al municipi. A banda, per tal d'atorgar l'ajut es tindran en compte el fet de no superar un determinat llindar d'ingressos anuals, criteris socials, estar en situació d'atur entre altres casuístiques.

Aquest és el tercer hivern consecutiu que el consistori promou aquesta línia d'ajuts. Pel 2023 s'ha destinat una partida de 20.000 €. En els darrers dos anys s'han atorgat 32.000 € en ajudes.

Les persones interessades a sol·licitar aquest ajut poden fer-ho de forma presencial a l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages (pl. de la Vila, 1), a l'Àrea d'Atenció a la Ciutadania (C/Padró, 72) o per via telemàtica a través de la seu electrònica de www.santfruitos.cat