Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament programa un taller de sensibilització sobre diversitat sexual i de gènere

El dimarts 20 de juliol, a les 11 del matí al Nexe Espai Jove, es realitzarà el taller "Martells, plomes i xapes", una proposta que té per objectiu prevenir la LGTBIFòbia mitjançant la creativitat i la imaginació.

Els i les participants en el taller podran elaborar xapes personalitzades amb dibuixos, lemes i missatges sobre el dret a viure en llibertat i sense discriminacions, sobre la preferència sexual, l'expressió i la identitat de gènere.

Amb aquest taller es vol afavorir una visió del gènere, les sexualitats i els vincles afectius, lliures d'estereotips masclistes i alhora parlar amb naturalitat de diversitat sexual i de gènere, fomentant la solidaritat vers les persones LGTBI+, donant visibilitat a la diversitat sexual i de gènere com a riquesa, identificant els prejudicis sobre la diversitat sexual i de gènere existents i donant visibilitat a les noves realitats familiars: homomarentals, homoparentals, monoparentals, famílies escollides, famílies extenses, famílies amb parelles separades, etc.

Les persones interessades a prendre part al taller poden inscriure's a través del canal d'Instagram @nexejove del correu electrònic nexejove@santfruitos.cat o per WhatsApp al 609002154.