Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament reasfaltarà diversos vials dels polígons de Sant Isidre i Riu d’Or Casanova.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages reasfaltarà diversos carrers dels polígons de Sant Isidre i de Riu d’Or - Casanova, i realitzarà el pintat de la pertinent senyalització horitzontal durant el proper mes de setembre.

Aquests millores es realitzaran en diferents punts que presenten deficiències com pot ser des del desgast en el paviment fins a flonjalls ocasionats pel col·lapse del ferm.

Aquestes millores es realitzaran als carrers Aneto (entre c16c i Pica d’Estats), Pica d’Estats (entre Aneto i Ensija), a la cruïlla entre els carrers Ensija i Puigmal i al carrer Pedraforca (entre Moixeró i Cadí).

El cost d’aquesta actuació, que està emmarcada en la segona edició del Pla de Modernització de Polígons, és de 67.094,29€ finançats en un 70% per la Diputació de Barcelona (46.966€).

En aquest mateix Pla també hi ha previstes altres actuacions per aquest any 2020 com són l’adequació del clavegueram del polígon de Sant Isidre i la implementació de càmeres de vigilància i control d’accés als polígons de Sant Isidre, Riu d’Or- CasaNova i La Bòbila.