Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde de Sant Fruitós de Bages es reuneix amb el Conseller d’Interior per tal d’avançar vers la problemàtica dels robatoris

L’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, ha estat rebut aquest dijous al matí al Parlament de Catalunya pel Conseller d’Interior Miquel Buch per tal d’avançar front la problemàtica dels robatoris en habitatges.

Fruit de la trobada, Buch ha emplaçat a Batanés a impulsar una iniciativa des dels municipis per tal de avançar cap un canvi en la legislació, per tal d’evitar que els lladres reincidents quedin en llibertat i tornin a delinquir de forma reiterada.

En aquest sentit, l’alcalde ha acceptat el repte  de promoure aquesta iniciativa i buscar adhesions en el teixit municipal de Catalunya.

Durant la trobada, el Conseller s’ha mostrat molt sensible sobre la qüestió dels robatoris al municipi i arreu de Catalunya i ha assegurat que des de la Conselleria s’hi estan destinant molts recursos per tal de fer-hi front. Ambdós, han coincidit en destacar la bona tasca del cos policial de Mossos d’Esquadra i de les Policies Locals.