Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’edifici de la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages celebra el seu 10è aniversari amb propostes de música i teatre

Aquest cap de setmana l’edifici de la Biblioteca municipal de Sant Fruitós de Bages ha celebrat el seu 10è aniversari i ho ha fet oferint als seus usuaris diferents propostes culturals.

El divendres una setantena de persones escollides entre els usuaris habituals de l'equipament i els espectadors del Teatre Casal Cultural, va poder gaudir d'un escenari secret, una proposta de la Diputació de Barcelona on els espectadors no saben quin espectacle se'ls oferirà. La cantautora Lídia Pujol va ser l'artista convidada a pujar a l'escenari de la sala polivalent amb un concert íntim i emotiu. A continuació, els espectadors es van traslladar al patí de l'equipament on van poder gaudir de l'espectacle teatral Catalunya + Q 1 CLUB.

El dissabte al migdia es va celebrar l’acte protocol·lari amb els parlaments de l’alcalde del municipi, Joan Carles Batanés i del regidor de cultura i patrimoni Xavier Racero. Un acte que també va comptar amb la presència d’altres regidors del plenari.  

La celebració va comptar amb un vermut preparat pel Col·lectiu de Recerca Històrica i amenitzat pel Club de la Guitarra, tot plegat per a celebrar els 10 anys d'aquest equipament cultural del municipi.