Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’equip redactor presenta la segona fase del Projecte de reurbanització del carrer del Padró als regidors de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

Els regidors de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages han pogut conèixer de la mà de l’equip redactor, el projecte de reurbanització de la fase 2 del carrer del Padró .

L’equip d’arquitectes de Basterrechea-Tejada, redactors del projecte, juntament amb l’arquitecte municipal, han explicat a través de videoconferència l’estat en què es troba actualment la redacció d’aquest projecte als regidors dels diferents grups municipals del consistori convocats per l’alcalde del municipi.

El projecte contempla la reurbanització del carrer del Padró en el tram comprès entre el carrer de Montserrat i el carrer de Sallent, incloent a la plaça de Lluís Espinal. La previsió és aprovar el projecte de forma inicial en els propers dos mesos.

Prèviament a la trobada els assistents a la reunió ja havien disposat de les dades del projecte per tal de treballar-lo conjuntament.