Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola d’adults arranca el curs amb propostes de formació de català, anglès i tallers de memòria

Les inscripcions pels cursos s’obriran el proper dilluns 2 de setembre.
Cartell informatiu
Cartell informatiu

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat per aquest proper curs 2019-2020 formacions de català i anglès i tallers de memòria i activitats culturals

Pel què fa als cursos de català, s’ofereixen 2 nivells: intermedi (B2) i suficiència (C1). El nivell intermedi va adreçat a persones que dominen la llengua oral i volen millorar les aptituds escrites i expressar-se de forma més correcta oralment. Aquest curs s’impartirà els dilluns i dimecres de 2/4 de 10 a 2/4 d’11 del matí al Nexe- Espai de Cultura. El preu de la formació és de 30€ tot el curs. Pel què fa al nivell de suficiència, té l’objectiu d’assolir un bon domini de la llengua general. El curs serà els dilluns i dimecres de 7 a 9 del vespre al Nexe-Espai de Cultura. El preu de la formació és de 90 € tot el curs.

Pel què fa a la proposta d’anglès, es realitzarà un curs de conversa de nivell iniciació, que es realitzarà els dilluns de 6 a 2/4 de 8 de la tarda a la Biblioteca Municipal i un curs de conversa de nivell avançat, els dimecres de 6 a 2/4 de 8 de la tarda, també a la Biblioteca Municipal. Es realitzarà una prova de nivell abans d’iniciar l’activitat. El preu d’aquestes formacions és de 40 € per trimestre.

La darrera proposta són els tallers de memòria i activitats culturals  on realitzaran diverses activitats per tal d’exercitar la memòria i mantenir al dia els coneixements bàsics d’una manera amena, distreta i divertida. Aquesta proposta es realitzarà els dilluns i dimecres de 11 a 1/4 d’1 del migdia al Nexe-Espai de Cultura per un preu de 60 € per tot el curs.

Les inscripcions per aquests cursos es podran formular a partir del proper dilluns 2 de setembre a l’àrea d’Atenció a la Ciutadania ubicada al carrer Padró 74. És previst que els cursos s’iniciïn la setmana del 7 d’octubre.