Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’obra del santfruitosenc Alfred Figueras es pot veure a l’Institut Francès de Barcelona

Fotografia de grup
Fotografia de grup

Aquest dimarts s’ha inaugurat l’exposició de pintures de l’il·lustre santfruitosenc Alfred Figueras a l’Institut Francès de Barcelona.

L’acte inaugural ha comptat amb la presència del cònsol general de França a Barcelona, Cyril Piquemal, el director de l’Institut, Max Vasseur, els fills d’Alfred Figueras, Jordi  i Clàudia, l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés i el regidor de Cultura Xavier Racero.

A la mostra s’hi poden veure peces de temàtica algeriana, coincidint en que Algèria era colònia francesa en l’època de Figueras. Recordem que l’artista va viure una llarga temporada a la ciutat d’Alger on va crear bona part de la seva obra. Figueras tenia una estreta relació amb aquesta institució ja que el considerava un pol cultural molt important en la seva Barcelona contemporània. L’exposició es pot veure fins el proper 11 de març.

A banda , aquest proper dissabte a les 12 del migdia. a la prestigiosa llibreria Jamies de Barcelona, es presentarà el llibre del santfruitoenc “Images d’Alger” reeditat per l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages en dos formats de llibre diferents, un per a col·leccionista i un en format més versàtil.