Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 3a edició del Mercat d'intercanvi i segona mà arribarà a Sant Fruitós el 22 de novembre

En el marc de la Setmana de Prevenció de Residus, el proper 22 de novembre tindrà lloc el tercer Mercat d’intercanvi i venda d’objectes de segona mà a Sant Fruitós de Bages

En el marc de la Setmana de Prevenció de Residus, el proper 22 de novembre tindrà lloc el tercer Mercat d’intercanvi i venda d’objectes de segona mà a Sant Fruitós de Bages. La iniciativa està organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Sant Fruitós i el de Navarcles amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i l’Agència de Residus de Catalunya.

En les edicions anteriors la majoria dels expositors que van participar van prioritzar la venda de productes de segona mà per davant de l’intercanvi i van predominar les parades de roba infantil, joguines, roba d’adult, complements i objectes de decoració per a la llar. En aquesta edició, s’espera un increment en el número de participants, els quals podran inscriure’s a partir del proper dia 3 de novembre.

A banda del mercat, des de la regidoria de Medi Ambient s’han organitzat diverses activitats lúdiques per a celebrar la Setmana de Prevenció de Residus

d’enguany que tindrà lloc del 22 al 30 de novembre. Amb el tema del malbaratament alimentari com a referència, els actes programats volen conscienciar a la població de la importància de la reducció i la reutilització dels residus que generem.