Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La biblioteca de Sant Fruitós de Bages premiada per promocionar la lectura entre els infants

El projecte de la biblioteca municipal “Hi havia una vegada a la biblioteca... Éssers màgics i mitològics” ha estat premiada en la XVII Campanya d’Animació a la Lectura Maria Moliner.

La Biblioteca Municipal de Sant Fruitós de Bages ha estat guardonada en la XVII Campanya d’Animació a la Lectura Maria Moliner pel projecte “Hi havia una vegada a la biblioteca... Éssers màgics i mitològics”, un projecte de dinamització a la lectura en què es van realitzar moltes activitats transversals: visites escolars, exposicions d'éssers mitològics i narracions de contes. Amb aquest premi la biblioteca s’ha endut un lot de 150 títols finançat pel Ministeri.

Aquest premi, convocat pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esports, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i la Fundació Coca-Cola-, ha premiat 300 projectes entre els 605 que s’han presentat enguany.
Entre totes aquests biblioteques municipis premiades a Catalunya, a banda de Sant Fruitós de Bages hi ha els municipis d'Igualada, la Llagosta, Navarcles, Constantí, Gandesa i Tortosa.