Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca de Sant Fruitós de Bages programa activitats entorn del vi dins el projecte "Biblioteques amb DO"

Un taller de pintura amb vi per a infants i històries narrades per a adults, són les propostes d'aquesta 12a edició.

La Biblioteca de Sant Fruitós de Bages ha programat, un any més, diferents propostes en el marc del projecte "Biblioteques amb DO", una iniciativa que enguany arriba a la seva 12a edició i que vol apropar la cultura del vi a les Biblioteques i que al Bages ho fa amb el suport de la DO Pla de Bages.

La primera de les activitats serà el dissabte 13 de gener, a 2/4 de 12 del migdia, i consistirà en un taller de pintura amb vi per a infants. Aquesta activitat anirà a càrrec de Marta Arañó de l'estudi d'art "Tinta i vi" i va dirigida a infants de 6 a 13 anys. Els participants podran fer ús del vi com a material per a plasmar creacions artístiques en una làmina de paper.

Per al públic adult la proposta arriba el divendres 26 de gener, a les 6 de la tarda, amb les narracions gràfiques de "La vida bohèmia" amb Núria Calella. Aquestes històries endinsaran al públic a la cultura del vi i de les diferents situacions que l'envolten. La proposta anirà acompanyada d'un tast de vins.

Per participar en les activitats cal inscriure's prèviament a la Biblioteca, presencialment, per telèfon (93 878 82 05) o per correu (b.st.fruitos@diba.cat).

La Vida Bohemia.jpg

Imatges relacionades