Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal reinicia a partir del dimecres 20 de maig el servei de préstec i devolució de documents i llibres

Seguint les recomanacions de la Gerència de Biblioteques de la Diputació de Barcelona no es permetrà l’accés lliure pels diferents espais de l’equipament, en aquesta fase 1.

La Biblioteca Municipal de Sant Fruitós de Bages reobrirà portes aquest dimecres 20 de maig oferint el servei de préstec i devolució de documents i llibres i el servei d’informació bibliogràfica i bibliotecària, però no es podrà accedir a l’edifici i caldrà cita prèvia per a aquests serveis.

Recomanem als usuaris que vulguin agafar documents en préstec ho facin peticionant-los mitjançant cita prèvia per telèfon al 93 878 82 05 dins l’horari de servei o per correu electrònic a b.st.fruitos@diba.cat. La bústia de retorn de documents estarà operativa. El servei d’informació bibliogràfica i bibliotecària també es recomana que es realitzi per telèfon o a través del correu electrònic.

L’horari d’atenció a l’usuari, no serà encara l’habitual en aquesta fase 1, i serà els dilluns i dimecres de 10:30 a 13:30 hores i els dimarts, dijous i divendres de 16:30 a 19:30 hores.

Per tal d’assegurar la prevenció dels usuaris, tots els documents presentats es mantindran en quarantena durant 14 dies.

Des de la Gerència de Biblioteques de Barcelona s’amplia el termini de retorn del documents en préstec i la recollida de reserves fins el dia 31 de juliol per defecte.

Durant la fase 1 de desconfinament els usuaris no poden tenir accés a la col·lecció general de documents, ni utilitzar la Biblioteca per a consulta ni per a estudi, de forma presencial. Tampoc es poden utilitzar els ordinadors públics ni s’ofereix el préstec interbibliotecari.

Recorda que mentre les biblioteques no puguin obrir pots seguir-nos a través de les nostres xarxes socials i accedir a un munt de serveis virtuals que t’ofereixen, com la plataforma de préstec de documents electrònics eBiblio Catalunya, així com gaudir de diverses  activitats virtuals que s’ofereixen des de les diferents biblioteques de la Diputació de Barcelona.

Per a la seguretat de tots, et preguem que vinguis amb mascareta.