Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Big Band Basket Beat actuarà aquest dissabte dins els actes de Sant Fruitós de Bages, Ciutat del Bàsquet Català 2016

Els joves de diferents pobles de la comarca que han participat en els tallers de Basket Beat, actuaran acompanyats d’una Big Band sota l’organització de Sant Fruitós Ciutat del Bàsquet Català 2016. El concert serà aquest dissabte 26 de novembre a les 9 del vespre a La Creueta Centre Cultural de Navarcles

La Big Band Basket Beat Barcelona, oferirà aquest dissabte un concert on la música sorgirà del botar de pilotes de bàsquet.

Durant els mesos d’octubre i novembre, joves de Sant Fruitós de Bages, Artés, Navarcles i Sant Vicenç de Castellet han participat en diverses sessions de tallers on han après a utilitzar pilotes de bàsquet per fer música, treballar en equip i desenvolupar habilitats per a la vida real a partir del joc i de l’oci. En el concert d’aquest dissabte faran una demostració oberta al públic, on podran mostrar els resultats musicals i rítmics apresos en les sessions i alhora serà un punt de trobada i coneixença de joves de diferents municipis de la comarca. Alhora Sant Fruitós de Bages acosta els seus actes de la Ciutat del Bàsquet al poble veí de Navarcles per a potenciar i acostar encara més la bona relació que es manté entre els dos municipis.

Les entrades per assistir al concert es poden comprar de forma anticipada pel preu de 8€ a l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, al Nexe-Espai de Cultura, al Teatre-auditori de Navarcles o per internet a www.navarcles.fila12.cat. El preu de les entrades a guixeta serà de 10€.