Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La bústia d'incidències de l'APP mòbil municipal registra més de 200 entrades en els darrers tres mesos

A través d'aquest canal els ciutadans poden informar de forma ràpida al consistori sobre incidències que detectin al municipi.

Del 18 de juny al 18 de setembre la bústia d'incidències de l'APP mòbil municipal ha registrat un total de 219 entrades realitzades pels veïns i veïnes. En els darrers mesos, s’ha registrat un augment de l’ús d’aquest canal per part dels veïns i veïnes, fet que va en consonància amb l’aposta ferma que s’ha fet des de l’Ajuntament per fer-lo més eficaç i garantir que les actuacions que hi arriben es resolguin amb celeritat.

Aquesta bústia és una via de comunicació ràpida entre els veïns i el consistori, per tal d'informar àgilment de totes aquelles incidències que es troben a la via pública i poder-les resoldre amb la major celeritat possible. La major part de les incidències rebudes tenen a veure amb desperfectes en el mobiliari urbà, la neteja viària i gestió de residus. Cal recordar que a través d’aquest canal, no es poden enviar emergències i que en aquest cas cal posar-se en contacte amb la Policia Local.

Un cop arriba una nova incidència l’aplicatiu aquesta es deriva, amb tota la informació que ha enviat el ciutadà (informació, fotografia, localitzador), als responsables de l'àrea corresponent en funció de la seva tipologia. Cal tenir en compte que cadascuna de les incidències rebudes es resol amb més o menys rapidesa en funció del seu grau de complexitat però que totes elles queden registrades.

Per tal de poder fer ús de la bústia d'incidències cal disposar de l'APP mòbil municipal. Per descarrega-la només cal accedir a la PlayStore, en cas de dispositius Android, o la botiga d'iOS. Ara com ara ja són més de 2.500 els veïns i veïnes amb l'aplicatiu descarregat al seu telèfon mòbil.