Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Cavalcada de Reis 2016 estrena recorregut i una nova carrossa

El consistori ha organitzat la celebració amb una nova comissió ciutadana. La comitiva real s’aturarà a la plaça Alfred Figueras on els tres Reis Mags rebran els infants dalt de les carrosses

El dimarts, a partir de les 18.30 hores, arriba a Sant Fruitós la nit més màgica de l’any. La Cavalcada 2016 ha estat organitzada per l’Ajuntament juntament amb una nova comissió ciutadana que han introduït destacades novetats que faran que els més petits gaudeixin d’aquesta vetllada de manera més propera. Les millores també es fan amb l’objectiu que Ses Majestats se sentin com a casa veient la bona rebuda dels santfruitosencs que ho han preparat tot perquè la màgia arribi a tots els racons del poble.

Aquest 5 de gener s’estrenarà una carrossa molt especial. Té molt a veure amb tocar de peus a terra, però guiats pels estels que ajuden a il·luminar una nit tant màgica com aquesta. Hi haurà també un nou recorregut i una aturada dels Reis d’Orient a la plaça Alfred Figueras. Els infants que ho vulguin podran pujar a les carrosses dels tres Reis i viure uns instants prop de Ses Majestats. Mentre els infants conversen amb ells, es repartirà xocolata, caldo, te i vi calents.

Com en els darrers anys, els parlaments de l’alcalde i del Rei Gaspar al balcó de l’Ajuntament s’hi sumarà el parlament de dos infants d’una escola de Sant Fruitós. Aquest cop els representants de la quitxalla seran de l’escola Pla del Puig.