Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La comèdia El Tigre, de Ramon Madaula, espectacle teatral de la Festa Major d'hivern

La funció, interpretada per David Olivares i Mercè Martínez, es podrà veure el 20 de gener al Teatre Casal Cultural.

La comèdia teatral El Tigre arriba aquest dissabte 20 de gener al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages en el marc dels actes de la Festa Major d'hivern.

Aquesta peça teatral, escrita i dirigida per Ramon Madaula, farà reflexionar als espectadors sobre la vida i l'obsessió per a la recerca de la felicitat.

L'obra ens narra la situació en què es troba un reconegut especialista en desenvolupament personal (interpretat per David Olivares) quan ha de fer-se unes fotografies per a un suplement dominical. La fotògrafa encarregada (interpretada per Mercè Martínez) està passant per un mal moment personal. El coach intentarà transmetre-li positivitat amb tota mena de receptes motivacionals, davant de les quals ella es mostra molt incrèdula. Esdeveniments fatídics irrompen en la vida del coach, que, a l'hora de la veritat, no serà capaç d'aplicar-se a si mateix les receptes que, de manera tan contundent i convincent, prescrivia a la fotògrafa.

Aquesta és el primer muntatge de Guerrilla Produccions, coincidint amb el 25è aniversari de la companyia que té al capdavant Quim Masferrer.

Les entrades es poden comprar anticipadament per 10 € AQUÍ