Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La companyia inversora P3 Logistic Parks col·loca l'últim pilar de la nova nau de Sant Fruitós de Bages

Les obres de la plataforma logística, ubicada al polígon de la carretera de Berga, és previst que finalitzin a principis del 2025.

Aquest dijous s'ha celebrat l'acte de col·locació del darrer pilar de la plataforma logística que el grup inversor P3 Logistics Parks està construint al polígon de la carretera de Berga a Sant Fruitós de Bages. Es tracta d'una nau de grans dimensions, de 33.500 m², ubicada en una parcel·la de 66.000 m².

Els treballs de construcció van començar a inicis d'aquest 2024 i es preveu finalitzar-los a principis del 2025.

Les instal·lacions estan pensades per a la ubicació d'una empresa d'emmagatzematge i distribució, i comptarà amb una sola planta de gran alçada i amb 22 molls de càrrega.

L'alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés i el director general de P3 a España, Javier Mérida han pres la paraula durant l’acte. Batanés ha destacat la capacitat d'atracció del municipi per a les empreses, gràcies al treball que s’està realitzant per crear un projecte empresarial d'envergadura. Per la seva banda Mérida ha destacat la situació estratègica del municipi, en un punt central de l’eix de connexions per carretera i proper als ports de Barcelona i Tarragona.

També han pres part en l'acte la regidora de promoció econòmica, Carme Cruz, el president de UNO Logística Francisco Aranda, i la directora nacional d'Industrial-Logístico Savills, Gloria Valverde.