Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La consellera Dolors Bassa inaugura la residència d'avis el Lledoner

La consellera d’Afers Socials,Treball i Família, Dolors Bassa, i l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, tallen la cinta i destapen la placa commemorativa, per donar per inaugurada la residència d’avis El Lledoner.

La residència d’avis El Lledoner ha quedat inaugurada aquest dilluns al migdia després de 15 mesos d’obres. La consellera, Dolors Bassa, va visitar les noves instal·lacions acompanyada de l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, la regidora de Serveis Socials, Cristina Múrcia, la directora de l’Onada Serveis, Cinta Pascual i de nombroses autoritats. Bassa va poder visitar les noves sales, les cuines comunitàries, el gimnàs i les diferents instal·lacions. Durant la visita la consellera va demanar a una resident si li permetia entrar a la seva habitació i va quedar gratament sorpresa al veure que s’havia traslladat el mobiliari de casa seva per a l’habitació de la residència, permetent així que els usuaris es sentin “com a casa”.
Bassa va signar el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’alcalde li va entregar el llibre Sant Benet de Bages: arquitectura, art i patrimoni.
Durant el torn dels parlaments, Bassa va destacar la bona feina feta per l’Ajuntament i l‘Onada Serveis per tal de donar impuls a un equipament a través d’un model publico-privat. La consellera va reconèixer que aquestes iniciatives són essencials en el moment actual ja que la Generalitat “no pot estar per fer pedres” i va agrair que l’administració local i el sector privat treballin de la mà per avançar en l’estat del benestar.
Per la seva banda l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, va agrair l’esforç de tots els agents implicats en un procés que va començar al 2011 amb un equip de govern novell però amb ganes de donar resposta a una demanda històrica del municipi com era tenir una residència d'acord amb les necessitats actuals.
En el seu torn, Cristina Murcia, regidora de serveis socials, va dirigir-se a la consellera demanant que el Govern tingui en compte l’esforç econòmic que han fet els santfruitosencs per poder gaudir d’aquest equipament, i que tot això sigui retornat a Sant Fruitós de Bages, amb un termini no gaire llarg, mitjançant llits públics.
La directora de l’Onada Serveis, Cinta Pascual, també va reclamar a la consellera la concertació. Recordem que la ampliació s’ha dut a terme per la iniciativa municipal, que va obrir un concurs públic que incloïa el cost de l'ampliació i una concessió a 45 anys de la gestió del centre, que ha assumit l'empresa L'Onada.
Un cop finalitzats els parlaments, el mossèn Joan Hakolimana va beneir el nou equipament i es va oferir un piscolabis als assistents que també van poder gaudir de l’actuació dels Geganters de Sant Fruitós.

 

Imatges relacionades