Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La cònsol de Bolívia assisteix a la sessió de cinema indígena bolivià del CLAM, a Sant Fruitós de Bages

Nemtala ha visitat la casa natal de Lluís Espinal i la plaça que porta el nom de l'il·lustre santfruitosenc.

La sessió d'aquest diumenge a Sant Fruitós de Bages del Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya, el Clam, ha comptat amb la presència de la cònsol de Bolívia a Barcelona, Maya Nemtala.

La representant del consolat ha pogut gaudir del curtmetratge "Revolución" i de la pel·lícula "Insurgentes", ambdues dirigides per Jorge Sanjinés. El municipi ha pogut tenir accés a aquestes peces gràcies a la col·laboració amb el consolat de Bolívia a Barcelona fruit de la celebració de l'any Lluís Espinal 2020. L'acte també ha comptat amb la presència del president del Festival, Valentí Oliveres.

Prèviament a la projecció al Teatre Casal Cultural, Nemtala ha pogut visitar la casa natal de Lluís Espinal i la plaça del municipi que porta el seu nom. Acompanyada per l'alcaldessa del municipi, Àdria Mazcuñán i per l'equip de govern municipal, posteriorment ha visitat la casa de la vila i ha signat el llibre d'honors de l'Ajuntament.

El Clam al municipi va donar el tret de sortida el dissabte amb la projecció del film "Polseres Vermelles" en versió original subtitulada.

El divendres dia 7, a les 7 de la tarda, el Teatre Casal Cultural acollirà la projecció del documental "Una nina", dirigida per Sébastien Lifshitz. Les entrades es poden adquirir per 6 € els adults i 2 € els menors de 25 anys en el següent ENLLAÇ .

El Teatre Casal Cultural ha estrenat aquest cap de setmana una pantalla i un projector que permetran que l'equipament permeti realitzar projeccions cinematogràfiques d'alta qualitat.