Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La deixalleria de Sant Fruitós de Bages reobrirà aquest dimecres 22 d’abril amb horari reduït i només per a activitats econòmiques

La deixalleria continua tancada als particulars fins a nou avís com a mesura de prevenció per la crisi del Covid-19

A partir d’aquest proper dimecres, 22 d’abril, la deixalleria fixa de Sant Fruitós de Bages començarà a donar servei a les activitats econòmiques amb un horari molt més reduït de l’habitual.

Captura de pantalla 2020-04-21 a les 17.35.19.pngLa deixalleria únicament obrirà per rebre residus provinents d’empreses, comerços, tallers... però continuarà tancada als particulars fins a nou avís com a mesura de prevenció per la crisi del Covid-19.

A més, es limitarà el número de persones permeses dins les instal·lacions per garantir la distància de seguretat entre els usuaris i minimitzar el risc de contagi. Aquesta mesura d’obrir només per professionals i no pels particulars és una decisió que s’aplica a nivell de tot Catalunya.

El Consorci del Bages per a la gestió de residus ha pres la decisió de fer aquesta primera fase de reobertura molt limitada per atendre les necessitats de les activitats econòmiques que ja han tornat a la seva activitat habituals fa uns dies. Però es mantenen tancades als particulars d’acord amb l’estat d’emergència actual i les recomanacions de confinament i de sortir de casa només per a activitats imprescindibles. D’altra banda, el Consorci fa una crida a la col·laboració de la ciutadania per evitar abandonament de voluminosos a la via pública i demana que aquests objectes es guardin a casa fins que tornin a obrir les deixalleries o es reprengui el servei de recollida de voluminosos porta a porta.

Imatges relacionades