Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Delegada del Govern de la Catalunya Central, Laura Vilagrà i l'Alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés visiten l'empresa DENSO

El passat 19 de febrer, la Delegada del Govern de la Catalunya Central, Laura Vilagrà Pons i l’Alcalde del municipi, Joan Carles Batanés Subirana, van visitar les instal·lacions de l’empresa DENSO ubicada al Polígon Industrial Pla de Santa Anna de Sant Fruitós. L’empresa és líder mundial en la fabricació de components electrònics en el sector de l’automoció.

La millora constant i l’augment de la capacitat de producció ha permès que l’empresa sigui un referent a nivell mundial, convertint-se en la factoria amb un major projecció dins d’Europa en aquesta darrera dècada.

Per part de DENSO, la visita va estar guiada pel Sr. Josep Manel Jiménez, President, el Sr. Alfonso Menor, Director General Recursos Humans & IS, el Sr. Josep Macià, Director General Planificació, Negoci, Comptabilitat i Compres i el Sr. Eduard Macià, Director General Enginyeria Producció, Manteniment & SHE.