Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa Alícia’t aposta pels tallers, les demostracions culinàries i les masterclass en un innovador format virtual

L’edició 2021 de la Festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona es farà online els propers dies 16, 17 i 18 de setembre. Serà gratuïta i oberta a tothom.

L’edició 2021 de la Festa Alícia’t aposta enguany per un format 100% virtual, gratuït i obert a tota la ciutadania. Els dies 16, 17 i 18 de setembre els participants podran anar descobrint dia a dia nous continguts a través de la plataforma aliciavirtual.cat.

La Fundació Alícia oferirà diàriament càpsules audiovisuals divulgatives que aproparan als participants la cuina fàcil, sana i divertida amb productes de les comarques de Barcelona.

El dissabte, 18 de setembre, per cloure l’Alícia’t virtual es durà a terme una jornada en directe que incorporarà nous tallers i dues demostracions de cuina: una masterclass de la xef Maria Nicolau “cuina de temporada fàcil i bona” i del cuiner Artur Martínez, del restaurant Aürt de Barcelona: “Cuina, senzillesa i compromís”.

El públic infantil també tindrà el seu espai durant la jornada del dissabte amb el taller: “Tastaciència. Ciència i cuina” que permetrà als més petits de casa descobrir la vinculació entre alimentació i ciència.

La jornada de clausura es podrà seguir en directe sense inscripció prèvia i de manera gratuïta. A partir de dissabte tot el contingut de l’Alícia’t quedarà obert i podrà consultar-se lliurement des d’aliciatvirtual.cat.

Per al públic professional, en el marc de l’Alícia’t virtual, també s’ha programat una jornada sobre casos d’èxit i d’innovació en el sector turístic i gastronòmic en temps de pandèmia, que tindrà lloc el 15 de setembre i comptarà amb la participació de la diputada delegada de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido, i del director general de la Fundació Alícia, Toni Massanés.

L’Alícia’t virtual arriba després que l’any passat no es pogués celebrar presencialment la festa que any darrere any aplega milers de persones a Món Sant Benet, a Sant Fruitós de Bages.

 L’Alícia’t, la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona, és una iniciativa de la Fundació Catalunya La Pedrera, la Fundació Alícia i la Diputació de Barcelona que enguany agafa una nova dimensió i, adaptant-se a les noves circumstàncies provocades per la pandèmia, reneix en format virtual arribant, així, a públic d’arreu del territori.