Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa del Castaween de La Rosaleda celebra, un any més, la barreja de Castanyada i Halloween

El proper dissabte 28 d’octubre el barri de La Rosaleda de Sant Fruitós de Bages celebra la ja popular festa del Castaween, una celebració que combina la tradicional Castanyada i la popular festa americana.

Les activitats començaran a les 6 de la tarda amb el concurs de cases engalanades on es premiarà la més ben decorada i la més original. A partir de les 7 es repartiran castanyes i moscatell per a tots els assistents i el passatge del terror obrirà les seves portes per a tots aquells que vulguin passar una estona divertida i terrorífica.

Enguany, com a novetat, l’Associació de Veïns donarà part dels diners recaptats a la Marató de TV3 i també, tal com ja es va iniciar l’any passat, es dedicarà un minut al “Good Night Lights”, una iniciativa que consisteix en estar durant un minut amb algun element que faci llum, per tal de donar la bona nit a tots els nens que pateixen càncer.

La festa acabarà pels volts de les 10 de la nit amb l’entrega de premis. Durant tota la tarda hi haurà servei de bar.

Per tal de garantir la seguretat dels participants a la festa, quedarà restringida l’entrada i circulació de vehicles a tota la urbanització des de les 5 de la tarda i fins a les 11 de la nit.

Per tal que els visitants puguin accedir al barri s’habilitaran 2 aparcaments alternatius als polígons industrials d’El Grau i Casanova des d’on es podrà accedir a peu a La Rosaleda mitjançant recorreguts degudament senyalitzats.