Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira Playmobil arriba a Sant Fruitós de Bages en l'any de la celebració del 50è aniversari d'aquesta joguina.

Del divendres 3 al diumenge 5 de maig es podran fer nombroses activitats entorn aquestes populars figures.

Sant Fruitós de Bages es convertirà en un aparador de les populars figures de Playmobil, els clicks, els dies 3, 4 i 5 de maig, en la primera Fira Playmobil al municipi.

Els infants, les famílies i el públic en general podran gaudir de diverses propostes, tant el divendres a la tarda, des de les 5 fins a les 8 del vespre, com el dissabte i el diumenge de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 4 de la tarda a les 8 del vespre.

El Nexe – Espai de Cultura acollirà una exposició de diorames de diferents temàtiques on els visitants podran gaudir d'aquestes construccions que recreen imatges molt realistes amb tota mena de detall.

A l'exterior, a la plaça Alfred Figueras, es podrà participar en nombroses activitats infantils amb tallers de pintura, de lego, inflables i un circuit de tricicles.

El dissabte 4 a les 6 de la tarda, el Teatre Casal Cultural projectarà el film de "Playmobil, la pel·lícula". Cal reservar entrada gratuïta a: https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentsantfruitos

🔎El comerç del municipi també s’adhereix a aquesta fira dins la jornada de dissabte de comerç al carrer, amagant clics en els establiments comercials.

El comerç també ofereix un 2x1 en les activitats amb cost de la Fira Playmobil

🎟️La participació en totes les activitats de la Fira Playmobil és gratuïta excepte l’entrada a l’exposició i als inflables on el cost és de 2 €.