Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Generalitat obre el termini per sol·licitar subvencions per al pagament del lloguer per a joves fins a 36 anys

El termini per tramitar les sol·licituds és del 28 de setembre al 7 d’octubre.

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha convocat una nova línia d’ajuts per pagar el lloguer destinat a joves de fins a 36 anys. S’hi poden presentar tots els i les joves que no hagin demanat o se’ls hagi denegat el Bo lloguer jove estatal. La convocatòria compta amb un pressupost inicial de 29 M€.

Aquest ajut els poden sol·licitar els i les joves que siguin titulars d’un contracte de lloguer o de cessió d’ús d’un habitatge o d’una habitació i compleixin els requisits de renda establerts en la convocatòria.

Els ajuts no es donen per ordre d’arribada. S’ha establert la concurrència competitiva per poder prioritzar i estudiar tots els expedients de les persones joves sol·licitants.

L’import final pot ser de fins a 250 euros mensuals, en funció dels ingressos de la unitat de convivència i l’esforç econòmic que els suposa el pagament de lloguer.

La presentació s’ha de realitzar de forma telemàtica, entre el 28 de setembre i el 7 d’octubre AQUÍ

Les persones que necessitin ajuda en la tramitació poden dirigir-se al servei Connecta't de l’Ajuntament, ubicat a l'Oficina de Recuperació Econòmica del municipi o al NexeJove on se’ls ajudarà a realitzar la tramitació electrònica.