Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Generalitat obre una convocatòria d'ajuts per al lloguer per a majors de 65 anys i menors de 35 anys

Les sol·licituds es poden tramitar fins al 27 de març i fins al 12 d'abril respectivament.

La Generalitat ha obert una nova convocatòria dirigida a ajudar als majors de 65 anys i als joves menors de 35 anys en el pagament del lloguer.

AJUTS PER A MAJORS DE 65 ANYS

Van dirigits a majors de 65 anys empadronats a un habitatge i que no tinguin un lloguer superior als 650 euros mensuals en el cas de la comarca del Bages.

Els ajuts s'atorgaran tenint en compte diferents condicionants com el nombre de membres de la unitat familiar o els ingressos. L'import mensual de la subvenció serà d'un màxim de 200 euros i d'un mínim de 20 euros.

Es poden tramitar les sol·licituds fins al 27 de març de 2024

AJUTS PER A MENORS DE 35 ANYS

Van dirigits a persones de 35 anys o menys titulars d'un contracte de lloguer o de cessió d'ús de l'habitatge o habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent, en el territori de Catalunya. El lloguer de l'habitatge no pot ser superior als 650 euros mensuals en el cas de la comarca del Bages.

Els ajuts s'atorgaran tenint en compte que els ingressos del sol·licitant no sobrepassin els 24.301,58 euros anuals. L'import mensual de la subvenció serà d'un límit màxim de 250 euros mensuals i un mínim de 20 euros per habitatge.

Es poden tramitar les sol·licituds fins al 12 d’abril de 2024

Les sol·licituds es poden tramitar telemàticament AQUÍ

Les persones que necessitin ajuda en la tramitació poden dirigir-se a l’Àrea d’Atenció a les Persones (C. Padró, 72).