Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La gent gran del municipi gaudeix d'una setmana de propostes lúdiques i culturals fetes a mida

Missa a l'aire lliure - Setmana de la gent gran 2021
Missa a l'aire lliure - Setmana de la gent gran 2021

Els actes de la setmana de la gent gran de Sant Fruitós de Bages, celebrada de l'11 al 16 de maig, han penjat el cartell de complet en gairebé totes les propostes.


La setmana va començar amb una caminada saludable fins al Mas de Sant Iscle on la quarantena de participants que hi van prendre part van poder finalitzar la jornada amb una proposta d'activitat física a l'aire lliure.

El dimecres va ser el moment per conèixer més a fons el Museu de la vinya i el vi on una trentena de participants es van dividir en petits grups per seguir una visita guiada a l'equipament.

El dijous el cinefòrum va omplir el Teatre Casal Cultural amb la projecció del "Exótico hotel Marigold" on posteriorment es va obrir una sessió de debat entorn de la pel·lícula.

El divendres va començar amb una missa a l'aire lliure a la plaça de l'església amb l'acompanyament en directe del cor parroquial dirigit per Anna Maria Riera.

Posteriorment es va poder gaudir del tradicional acte del dinar popular, que enguany es va realitzar a cada casa. L'Ajuntament va repartir un total de 250 àpats entre la gent gran del municipi. D'aquests, un centenar van ser portats directament als domicilis per aquelles persones amb mobilitat reduïda o que no podien desplaçar-se al nucli i viuen en barris del poble. La resta van poder recollir el seu plat al Parc del Castell i sota el Cobert de la Màquina de Batre i gaudir-lo a casa amb seguretat. També es va portar el dinar a la residència per a la gent gran El Lledoner.

El cap de setmana també ha estat farcit de propostes. El Cobert de la Màquina de Batre va quedar petit dissabte per gaudir de l'exhibició de ball d'Albert Mota i el diumenge una setantena de persones van assistir a la representació de l'obra "Les històries de l'avi Josep" al Teatre Casal Cultural.

Posteriorment a l'obra, es va poder veure en estrena el curtmetratge "De la por a l'esperança", on la gent gran del municipi explica les seves vivències en aquest darrer any de pandèmia. Aquest curtmetratge ja es pot visualitzar en el següent ENLLAÇ

Des de l'Ajuntament es vol agrair l'alta participació de la gent gran en totes les propostes realitzades, el que demostra que aquest col·lectiu té ganes de fer activitats lúdiques i que aquestes es poden fer amb totes les mesures de seguretat.

Es vol agrair també la participació de l’Associació Coral Sant Fruitós i al cor parroquial durant la missa de dijous i la tasca que ha realitzat l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil per tal que tots els actes hagin transcorregut amb total normalitat.


Podeu veure fotografies de les activitats en la següent GALERIA FOTOGRÀFICA